Partners

Uwsalonboot.nl.

Uwsalonboot.nl organiseert rondvaarten op de Utrechtse Vecht of Loosdrechtse Plassen.

Ontdek de Utrechtse Vecht en Loosdrechtse Plassen op hun unieke salonboot “La Vita é Bella”. Deze bijzondere salonboot is de meest luxueuze privé boot die u kunt huren binnen de gemeente Stichtse Vecht. En het bijzondere is dat u het hele jaar door kunt genieten, omdat de boot is voorzien van alle comfort.

Website: www.uwsalonboot.nl

Via Flaminia

Sinds 2005 organiseert Via Flaminia al vele rally’s in meer negen landen met de formule: ‘The Rally with a Smile’. Rally’s die niet gericht zijn op snelheid maar juist focussed op genieten.

Website: via-flaminia.com

Casa Masi

“Just Tuscany. Pure and simple.” De Casa Masi-keuken is gebaseerd op ervaringen uit het verleden, waardoor de smaken en geuren uit de kindertijd weer tot leven worden gebracht, volgens eeuwenoude recepten en altijd met gebruik van de beste en meest verse ingrediënten die het land te bieden heeft. In de twee decennia van “Roeren van de pollepel” heeft Casa Masi gerechten gemaakt die de lokale producten zoals Pecorino, Cinta Senese of Chianina versterken.

Website: casamasimontaione.it

Borgo San Benedetto

Prachtige hotelkamers in typisch Toscaanse stijl, een moderne villa voor een groter gezelligst, alsook meerdere Toscaanse huisjes/appartementen op het domein met 2 zwembaden te huur.

Website: borgosanbenedetto.it