Partners

Uwsalonboot.nl.

Uwsalonboot.nl organiseert rondvaarten op de Utrechtse Vecht of Loosdrechtse Plassen.

Ontdek de Utrechtse Vecht en Loosdrechtse Plassen op hun unieke salonboot “La Vita é Bella”. Deze bijzondere salonboot is de meest luxueuze privé boot die u kunt huren binnen de gemeente Stichtse Vecht. En het bijzondere is dat u het hele jaar door kunt genieten, omdat de boot is voorzien van alle comfort.

Website: www.uwsalonboot.nl

Hotel de Nederlanden

Hotel de Nederlanden is een prachtig restaurant & boutique hotel in Vreeland aan de Vecht

U kunt hier terecht voor overnachtingen, dining, private dining, vergaderingen, of als brainstorm- of als trainingslocatie

Website: www.nederlanden.nl

Apollo Hotel Vinkeveen

Apollo Hotel Vinkeveen is het jongste hotel van Apollo Hotels. Het is de combinatie van groen en stad. Uitzicht op de Vinkeveense Plassen met een eigen haven. Toch bereik je Amsterdam in 12 autominuten. Ideaal voor een meeting of evenement plannen in de gloednieuwe Event Centre Vinkeveen van 1.300 m2. Een perfecte locatie met uitzicht over het water en ruime parkeergelegenheid

Website: apollohotels.nl

Spoon Culinair

Spoon Culinair verzorgt kookworkshops, proeverijen, uitgebreide catering, private dining, high teas, huwelijken, recepties en overige feestelijkheden.

Website: spoonculinaircentrum.nl

Via Flaminia

Sinds 2005 organiseert Via Flaminia al vele rally’s in meer negen landen met de formule: ‘The Rally with a Smile’. Rally’s die niet gericht zijn op snelheid maar juist focussed op genieten.

Website: via-flaminia.com